dijous, 11 de gener de 2018

APRENENTATGE DIGITAL A LES AULES DE PRIMÀRIA

Benvolgudes famílies,

Durant aquest curs continuem l’ús de les tauletes a cicle inicial. El pla està inclòs dins del projecte de digitalització del centre que té com a objectiu primordial la introducció  de les noves tecnologies al procés d’aprenentatge.

Els alumnes desenvolupen les següents competències digitals: Aprendre a encendre i a apagar una tauleta, triar una aplicació, utilitzar les tauletes no només com a joguines sinó com a eina educativa, treballant amb aplicacions diverses. Així doncs, algunes de les aplicacions utilitzades  estan encaminades a l’orientació espacial, altres a la lecto-escriptura, memòria, al càlcul i a l’aprenentatge de l’anglès.

L’activitat està inclosa dins de la programació de segon. Cada nen/a treballa una aplicació determinada en funció de les seves necessitats i del seu ritme d’aprenentatge.

Durant el primer trimestre hem treballat les aplicacions: Monster numbers i Math Duel. Totes elles d’accés lliure. A mesura que anem treballant noves aplicacions, us informarem per tal que podeu accedir a elles des dels vostres dispositius.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada