dijous, 21 de novembre del 2013

Sortida a l'auditori de Terrassa

Ahir dimecres, els nens i nenes de primer i segon vam anar a l'auditori de Terrassa per veure dansa, teatre i poesia visual.
 
Vam veure l'espectacle "Consonant", on la dansa, el teatre, les ombres, les arts plàstiques i les noves tecnologies ens vam transportar a un món de poesia visual.
 
L’univers imaginari del poeta Joan Brossa és el referent d’aquest espectacle on la transformació de les lletres en objectes, la màgia i els jocs de paraules són vertaders protagonistes. Un espectacle creat per dur la dansa i la poesia a tots els públics.
 
L'espectacle ens explica la història de dues germanes, la Paula i l'Aina i del llibre preferit de la Paula, Consonant. Ella es disposa a llegir-lo, però la seva germana l'Aina no li posa massa fàcil. L’única cosa que l’interessa a l'Aina és jugar amb la Paula. Mitjançant la lectura del llibre i amb l’ajuda de la imaginació, les dues germanes viatgen a un món fantàstic on les lletres del llibre prenen vida i es transformen per obrir les portes d’ un joc sorprenent.
 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada